Opština Negotin finansira putne troškove


Nikola Petraćković razgovarao je juče sa predsednikom opštine Negotin dr. Vlajkom Đorđevićem o finansiranju putnih troškova za navijače koji će svake subote ići u Beograd da u emisiji "Zvezde Granda" podržavaju Nikolu.
Možda je malo rano za ovakve razgovore jer Nikola mora da prođe završnu audiciju koja će biti održana u Beogradu od 20. do 25. avgusta tekuće godine.
Nikola se slaže da je rano za takve pregovore, ali dodaje da će biti zauzet poslednjih dana avgusta meseca i zbog završne audicije i zbog polaganja završnog ispita u školi pa je rešio da to obavi sada.


Predednik opštine Negotin dr. Vlajko Đorđević istakao je da je Nikolin prolazak u 100. najboljih od preko 10, 000. kandidata veliki uspeh ne samo za Nikolu već i za opštinu Negotin i da će opština sa zadovoljstvom finansirati gore navedene troškove.
Svi zainteresovani koji bi želeli da podrže Nikolu u takmičenju, mogu se obratiti lično njemu putem društvene mreže Facebook ili tako što će poslati email poruku na sledeću adresu : mnegotinu@gmail.com.
Prijave se prihvataju tek posle 25. avgusta.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam