Završen "Novogodišnji turnir"

Finalnim utakmicama i susretima za treće mesto sinoć je u negotinskoj Hali sportova završen Novogodišnji turnir u malom fudbalu “Negotin 2010.”.
Najviše uzbuđenja i ove godine bilo je u finalnoj utakmici seniora gde su se sastale ekipe Apoteka Uniprom M i Matalj. Posle velike borbe,ekipa Apoteke Uniprom M slavila je pobedu od 2:1 i tako osvojila prvo mesto. Utakmica za treće mesto u seniorskoj konkurenciji nije odigrana, jer se ekipa Cvetko gradnja nije pojavila na terenu, pa je tako službenim rezultatom 3:0 ekipa Kafe Pikolo Brane 202 zauzela treće mesto na turniru.
U finalnoj utakmici u konkurenciji kadeta VIS Kompjuters je slavio protiv ekipe Nabukodonosto rezultatom 5:0, doj je u utakmici za treće mesto Arena pobedila Game Over sa 6:2.
U finalu u pionirskoj konkurenciji JUKRON je bio bolji od Gvozdenih momaka i slavio pobedu sa 4:1, a u utakmici za treće mesto Interhem je pobedio ekipu Lopta društvo prijatelja sa  5:0


U kategoriji mlađih pioniri Riba centar je posle velike borbe savladala Snežne klince sa 1:0. U utakmici za treće mesto ekipa Negotinac je istim rezultatom  savladao je Leoparde.
Najbolje ekipe u četiri kategorije podelile su nagradni fond od 191 000 dinara dinara, a pored novčanih nagrada za prva tri mesta u svim kategorijama obezbeđeni su i pehari i diplome. Nagrade je uručio dr Ninoslav Dimitrijević, zamenik predsednika Skupštine opštine Negotin.


Generalni sponzor turnira i ove godine bila je Opština Negotin, a organizator Opštinski fudbalski savez.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam